disco

disco

2011. október 7., péntek

KÖSZÖNTŐ

Szia!

Üdvözöllek a blogomon, akár új látogató vagy, akár régi ismerős e blog elődje, a nosztalgiadisco.blogspot.com oldalról. Sajnos az a blog a napokban valamiért visszavonhatatlanul eltűnt. Mivel a kezelőfelülete is használhatatlanná vált, egy új felhasználói fiókot választottam, hogy folytathassam a blogolást. Próbálkoztam a blog.hu, illetve a wordpress.com weboldalakkal is, ám sajnos nem boldogulok az ottani kezelőfelülettel, visszatértem tehát ide.

A téma továbbra is az 1970-es, 1980-as évek popzenéje. Radikális változtatásokat nem tervezek, ámbár igyekszem szem előtt tartani a nosztalgiadisco.blogspot.com látogatottsági statisztikáinak tanulságait. Vagyis kevesebb lesz az amerikai előadókról szóló bejegyzés, illetve a továbbiakban nem tervezek túlságosan hosszú bejegyzéseket sem, mivel a korábbi tapasztalatok alapján azok is az alig látogatott oldalak közé tartoztak.

Bár megpróbálkozom azzal, hogy az előző blogból átmentsem a régebbi szövegeket, a mennyiség miatt (több mint 200 életrajzról lenne szó) azok élveznek majd elsőbbséget, amelyek állandóan vagy gyakran szerepeltek a blogtoplistán. (Az archív bejegyzések számára külön blogoldalt nyitok, amelynek az elérhetőségét természetesen az új blogban is közzéteszem majd.) Azokat a régi bejegyzéseket, amelyeket a közeljövőben át akartam dolgozni (London Boys, Orlando Riva Sound, Dschinghis Khan, Késmárky Marika, Clout, Arabesque), nem az archív oldalon, hanem itt fogom közzétenni. Amennyiben ez a blog is legalább annyira beindul, mint az elődje, remélem, hogy működése akadálymentes és folyamatos lesz.

Jó szórakozást, jó nosztalgiázást kívánok! A nosztalgia jegyében az új blog első bejegyzése az előző blog utolsó bejegyzése lesz. :))

Peter Donovan aka Tony