disco

disco

2017. június 19., hétfő

ZENÉS AJÁNDÉKKOSÁR

Több mint két éve már, hogy utoljára írtam ebbe a blogba, mert egyéb irányú elfoglaltságaim miatt erre nem volt időm. Néha persze benéztem az adminoldalra, és meglepődve láttam, hogy mióta nem frissül a blog, azóta mintha nagyobb érdeklődés mutatkozna iránta, mint amikor még aktív voltam. Ezúton is köszönöm az érdeklődést, és ennek megőrzése érdekében inkább nem is ígérek olyasmit, hogy újra rendszeresen folytatni fogom a blogolást :), már csak azért sem, mert hamarosan megnyitom egy máshonnan áthozott blogomat, a Régi idők moziját. Mindazonáltal a csend megtörésére most következzék egy válogatás azok közül a régi kedvenceim közül, melyek előadói kevésbé közismertek, és részben ezért nem is tudtam még írni róluk. Bízom abban is, hogy ezek között néhányan talán felismerik egy-egy régóta keresett saját kedvencüket. (Sajnos a dalok többségéhez nem létezik vagy nem található klip, így csak a zene hallgatható meg. Hogy az oldal betöltésével ne legyen gond, rákattintható – a YouTube-ra vezető – linkeket készítettem, és nem beágyazott videókat.) Jó szórakozást!

1.  Fox & Promes: Robin Hood

2.  Expo: Walkie Talkie

3.  Honey: Superman Superman

4.  Fantasy: Singerman

5.  Laser: His Name Is Charlie

6.  Barbados Still & Show Company: Hot Volcano

7.  Christopher Stone: Shotgun Angel

8.  Stevie B.: City Jungle

9.  Sylvia: Y Viva España 

10. Supersempfft: Out of Time

11. Yellow Wave: Hongkong

12. Yellow Magic Orchestra: Technopolis

13. Heidi Brühl: You Are a Part of My Heart

14. First Patrol feat. Napoleon: The Streets of Miami

15. Laser Cowboys: Killer Machine


17. Interface: Plastic Age

18. Yagmur: Ali Baba

19. Damian: Time Warp


21. S 50: Input

22: Sueño Latino: Sueño Latino

23. Hotline: Fantasy

24. Round One: In Zaire

25: Peru: Africa

2 megjegyzés:

 1. Néhányat meghallgattam , igazán jók, nem az elcsépelt darabok, inkább fiatal korom ritkaságai voltak amelyeket hallottam. Nekem a Peru - Afrika-ja a kedvencem, de nem ez a rövid, hanem az eredeti a 9-10 perces változat a Continents c, albumuk B oldaláról, immár több mint 30 éve. Köszönöm az összeállítást! Üdv: M. Laci (espirit - Miskolc)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!

   Igen, ezeket annak idején én is sokat vadásztam, némelyiket csak vénségemre sikerült a gyűjteményemhez megszereznem. :)

   Igen, a Peru és az Africa! A végére a legjobbat! Nekem is nagyon tetszik a hosszabb változat, fejhallgatón hallgatva különösen hangulatos zene. Sajnos azonban e dalok többsége tényleg akkora kuriózum, hogy nincs hozzá klip, szóval amelyikhez találtam, ott inkább a klipes verzió mellett döntöttem.

   Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.